مسافران و رانندگان اسنپ و تپسی بخوانند/ تصمیم مجلس درباره کرایه تاکسی های اینترنتی امروز 28 تیر

مرثیه‌ای برای اسنپ!/ این راننده‌ها مسافر حمل می‌کنند یا زندانی؟

به گزارش تابناک، کتک‌کاری راننده اسنپ با یک مسافر که به تازگی در تهران رخ داد، تنها نمونه‌ای کوچک از دردسرهایی است که برخی سفیران این شرکت برای مردم می‌سازند. گویی این شرکت از حوادثی که رخ می‌دهد درس عبرت نمی‌گیرد و همچنان قصد ندارد پایش اخلاقی و روانی رانندگان و مبحث مهم آموزش را جدی بگیرد.
از سوی دیگر نق زدن و درخواست‌ها و توقعات بی‌جای رانندگان اسنپ هم پایانی ندارد.

«اگه می‌دونستم سمت جردن می‌ری سفر رو قبول نمی‌کردم، الان اونجا قفله!»

«با این کرایه‌ها نمی‌صرفه کار کنیم!»

«میشه خواهش کنم سفر رو کنسل کنی که کمیسیون ندم؟»

«شما اگه خواستی بیشتر کرایه بدی، دمت گرم!»

هر روز و هر شب مسافران با برخی رانندگان وارد بحث‌هایی می‌شوند که تکراری است، اما باید آن را تحمل کنند، زیرا به نظر می‌رسد مدیران اسنپ تنها به افزایش آمار تعداد سفیرانش فکر می‌کند و کیفیت خدمات‌دهی برایشان اهمیتی ندارد.

با آن که این اپلیکیشن تلاش کرده تا مشابه اوبر و لیفت باشد، اما در حقیقت بیزینس اسنپ ناوگانی بزرگ متشکل از همان مسافرکش‌های شخصی است که در خیابان‌ها می‌چرخند.

اسنپ دیگر کلاس ندارد

وقتی اسنپ آمد، موفق شد تا با استفاده از خودروهای ام‌وی‌ام به مسافران تلقین کند که کار باکلاسی انجام می‌دهند، زیرا خودروهای موسسه‌های کرایه اتومبیل بیشتر پراید و پژو ۴۰۵ و سمند و آردی بود. وقتی پدیده جدید مسافریاب اینترنتی به قدر کافی در جامعه دیده شد، ام‌وی‌ام کنار رفت و پراید جایگزین آن شد.

امروز نه تنها اسنپ سوار شدن دیگر باکلاس نیست، بلکه حتی گاهی مایه آبروریزی می‌شود، زیرا این شرکت کنترل کافی روی رفتار رانندگان ندارد. گاهی مسافران با این صحنه مواجه می‌شوند که خودرویی با بدنه کثیف دنبال‌شان آمده است. در این میان ممکن است صندلی‌ها و دستگیره و شیشه بالابر شکسته باشد، گویی اینجا بمبئی است و آن خودرو آمده تا مجرمان را از دادگاه به مقصد زندان منتقل کند.

در ابتدای کار که اسنپ یکه‌تاز بود، این امید وجود داشت که سخت‌گیری‌ها برای پذیرش رانندگان جدید روز به روز بیشتر شود، اما امروز مسافران در روزهای گرم سال همچنان سر خاموش بودن کولر با رانندگان درگیر هستند.

سکوت دستگاه‌های ناظر

گروهی از سفیران هر روز از یک معضل تازه رونمایی می‌کنند و این مسافران هستند که تاوان آن را پس می‌دهند. در این میان سازمان‌های ناظر نیز سکوت اختیار کرده‌اند و هدف از این انفعال را «حمایت از کار و کسب‌های اینترنتی» معرفی می‌کنند.

باید این حقیقت را پذیرفت که اسنپ دیگر قابل تحمل نیست، اما کسی به داد مسافرها نمی‌رسد. از نظر برخی مسؤولان هر کسی ناراحت است می‌تواند مهاجرت کند و برود تا در غربت از خدمات اوبر و لیفت بهره‌مند شود.

شما چطور فکر می‌کنید؟

کمتر شهروندی را می‌توان یافت که تاکنون از اسنپ استفاده نکرده باشد. شما که مسافر این اپلیکشین هستید چه تجربیاتی دارید؟ چه نقص‌هایی در آن می‌بینید؟ آیا هنوز اسنپ را باکلاس می‌دانید؟ «تابناک» با استناد به دیدگاه‌های مخاطبان، در آينده گزارش‌های دیگری را درباره این موضوع منتشر خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا